Inchirieri masini Cluj
Romana Inchirieri masini Cluj English Rent a car Cluj
Rezerva acum o masina

Toyota Land Cruiser

de la 55 euro / zi
rent a car cluj
 • Combustibil: motorina
 • Consum mixt: 9 litri
 • Clima: automata
 • Transmisie: automata

VW GOLF V

de la 32 euro / zi
rent a car cluj
 • Combustibil: motorina
 • Consum mixt: 5 litri
 • Clima: manuala
 • Transmisie: manuala (5+1)

Bmw 525d

de la 50 euro / zi
rent a car cluj
 • Combustibil: motorina
 • Consum mixt: 7 litri
 • Clima: automata
 • Transmisie: automata

Ultimele noutati

Noua pista a Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" a fost inaugurata

Eveniment important pentru Judetul Cluj, in data de 26 octombrie 2013 a fost inaugurata noua pista a Aeroportului International "Avram Iancu", pista ce masoa [...]

parc auto rent a car

Termeni si conditii

Utilizarea vehiculului

Clientul sa angajeaza sa conduca vehiculul inchiriat respectand dispozitiile legale privind conducerea autoturismului. in caz de infractiune, este responsabil penal.

Starea vehiculului

Vehiculul este inchiriat in buna stare de functionare si de caroserie. In caz de pana sau de accident, clientul va informa fara intarziere proprietarul care va da toate instructiunile adaptate situatiei.

Plata

Tarifele sunt stabilite in Euro. Platile in numerar sunt acceptate la cursul B.N.R. din ziua efectuarii platii. Taxa de inchiriere se va achita in avans.

Carburant si ulei

Carburantul este in sarcina clientului. Uleiul si intretinerea vehiculului sunt in sarcina proprietarului.

Asigurarea la inchirieri auto

Toate vehiculele oferite spre inchiriere sunt asigurate pentru daune cauzate tertilor pentru toate perioada specificata in contractul deinchirieri masini. In cazul unui accident clientul este obligat sa-l declare la Politie pentru constatarea daunelor si eliberarea Procesului verbal de constatare si autorizare a reparatiilor. In cazul in care nu se obtin aceste documente, conform contractului de inchirieri masini, clientul devine responsabil pentru plata reparatiilor in intregime. Clientul trebuie sa declare la Politie accidentul in toate cazurile : vinovat, nevinovat, accidente in parcare, daune cu autor necunoscut etc.In cazul in care soferul conduce sub influenta bauturilor alcoolice sau drogurilor asigurarea casco nu mai este valabila si conform contractului de inchirieri masini, clientul va fi obligat la plata integrala a reparatiilor si daunelor aduse firmei rent a car.

Orice litigiu ce apare in derularea prezentului contract de inchirieri masini este supus instantelor competente a jurisdictiei din Cluj. Partile convin ca prezentul contract sa constituie titlu executoriu pentru incasarea sumelor restante urmand a se proceda la executarea silita fara somatie.

Jurisdictie

Orice litigiu ce apare la executarea prezentului contract va fi supus instantelor competente a jurisdictiei din Cluj-Napoca.

Este obligatorie comunicarea imediata, atat verbal cit si in scris, a oricarei defectiuni tehnice si respectarea indicatiilor primite de la GO Rent-a-car; Clientul are obligatia dea a informa imediat, in termen de maxim 12 ore, in scris si verbal, in cazul pierderii sau furtului certificatului de inmatriculare/autorizatiei de circulatie provizorie, a cheilor si/sau telecomenzilor autovehiculului.